INTI V/LINDA RASSING

Lyras Lære - Intergalaktisk Skole


Lyras Lære - Intergalaktisk Skole


Intergalaktisk Skole

 

Efter en rigtig smuk rejse alene til Peru i november 2019, hvor jeg grundlagde de kommende rejser for grupper, fik jeg en del indsigter fra Løvefolket fra Lyra, der var blevet min primære kontakt.

Én af de indsigter handlede om at starte en Intergalaktisk Skole, hvor der skulle undervises i personlig talentudvikling. Mestrene fra Lyra fortalte mig at de ville stå til rådighed og at undervisningen skulle være baseret på kanalisering fra visdom fra Lyra. 

Denne visdom vækker vores egne talentkerner og aktiverer vores spirituelle talenter, så vi tør stå frem og vise verden hvem vi er og hvorfor vi er kommet her!

En vigtig del af undervisningen er at gøre alle deltagere på holdet til 'lærere' og dele vores fælles visdom i gruppen. Mærke at vi alle er vigtige brikker og at når vi byder ind, beriger vi hinanden med indsigter, viden og uvurderligt energiaftryk som skaber ny viden og en helt fantastisk energi imellem os!

DA CORONA ER OVER OS MØDES VI IKKE FYSISK INDENDØRS, SÅ ALT LYRAS LÆRE ER UDSAT PÅ UBESTEMT TID! DER ARRANGERES SPIRITUELLE GÅTURE I DANMARK I STEDET.

  • Den Intergalaktiske Skole er inviteret til Holte d. 31. marts - og der er flere pladser. Læs om aftenens indhold her: https://www.facebook.com/events/618951448902606/
  • Næste Lyras Lære er i Fredericia d. 19. marts og hedder 'Kærlighed & Elektricitet'. Læs mere her: https://www.facebook.com/events/771978699979566/

Lyras Lære i april: HEALING OF HUMANKIND

Lyras Lære i maj: SACRED GEOMETRY

 

 

 

 

Flere aftener i Lyras Lære vil løbende blive slået op her og på min Facebookside.(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk